Bidprentjes

Hierna zijn de aanwezige bidprentjes per beginletter van de overledene opgenomen. Ter wille van de leesbaarheid op de website hebben wij de volgende gegevens van de overledene in dit bestand opgenomen: Achternaam, voornamen, geboortedatum, geboorteplaats, datum van overlijden, overlijdensplaats, begraven te, gecremeerd te, naam partner en voornamen. Letters met extra tekens komen achteraan in het alfabet.

Om te zoeken op de afzonderlijke pagina’s kan gebruik worden gemaakt van de Windows toetsencombinatie {ctrI} + f. Daarna kan een zoekterm worden ingevoerd.

A Ba Bi Bra Bru C D  E F G Ha Hi I J  Ka Kr L Ma  Mi N  O P Q R  Sa Si T  U Va  Vi W X Y Z

Natuurlijk bevatten de bidprentjes meer gegevens. Indien de lezer deze wenst in te zien, dan wel een kopie van het bidprentje wil hebben, kan contact worden opgenomen met de Heemkundekring. Klik hier voor het contactadres. Voor fotokopiën en toezending per post worden de gemaakte kosten in rekening gebracht.

Als u nog bidprentjes in uw bezet hebt die voldoen aan de criteria zoals hiervoor vermeld en die u wilt afstaan aan de Heemkundekring, kunt u deze afgeven tijdens het openingstijden van Heemhuis Bovendonk. Eventueel kan dit ook via e-mail  zodat er een passende afspraak hierover kan worden gemaakt.

                       

Terug naar pagina Collecties