Introductie Beeld en Archiefbank

De beeld- en archiefbank is een digitale beeldbank voor erfgoedmateriaal uit de collectie van Heemkundekring De Vrijheijt van Rosendale. Er bevinden zich al duizenden beelden in deze beeld- en archiefbank. De website is voortdurend in ontwikkeling. Onze vrijwilligers vullen de inhoud nog met grote regelmaat aan. Naast het archiefmateriaal van onze Heemkundekring kunt u via de Links op onze website gemakkelijk kennismaken met interessante erfgoedcollecties van derden, die o.a. betrekking hebben op onze gemeente en onze regio.

Wij hebben veel inspanningen gedaan om alles wat zichtbaar is zo zorgvuldig mogelijk weer te geven. Toch kan het voorkomen dat gegevens onjuist of onvolledig zijn vermeld. We stellen uw hulp op prijs. Heb je opmerkingen of aanvullingen op de getoonde informatie? Laat het ons weten. Stuur dan een e-mail naar: info@heemkundekringroosendaal.nl . Geef bij uw reactie a.u.b. wel het objectnummer op.

Wij hebben ook ons uiterste best gedaan om de rechthebbende van het getoonde materiaal op te sporen. Indien u rechthebbende bent en van mening bent dat het tonen van het materiaal op onze website inbreuk maakt op uw recht, dan verzoeken wij u om contact op te nemen. Dit kan door een e-mail te sturen naar:  info@heemkundekringroosendaal.nl . Wij zullen in dat geval graag met u aan een oplossing werken.