Uit de werkgroepen

Roosendaal, 27 december 2021

Werkgroepen

Redactie tijdschrift
In mei 1980 is het eerste tijdschrift verschenen van Heemkundekring De Vrijheijt van Rosendale (toen nog ‘Heemkundekring Roosendaal en Nispen’). In december 2021 is nummer 80 uitgebracht.

Er wordt een alfabetisch register bijgehouden van alle auteurs die in de loop van de jaren één of meer bijdragen hebben geleverd. De auteurs zijn alfabetisch gerangschikt met daarbij de titel van hun artikel, het nummer van het tijdschrift en de betreffende paginanummers.

Er wordt ook een register bijgehouden van alle illustraties die in de loop van de jaren zijn gepubliceerd. Dit register is alfabetisch gerangschikt op trefwoorden, auteur en/of bron, het nummer van het tijdschrift en het paginanummer.

Beide registers zijn opgenomen op onze website. U vindt ze door op het internet te gaan naar:

www.heemkundekringroosendaal.nl →Verhalen →Overzicht Tijdschrift

Reacties op deze registers kunt u sturen naar secretaris@heemkundekringroosendaal.nl

Namens de redactie,

Christ van Rooij

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

Werkgroep fotoarchief

In deze rubriek wordt regelmatig melding gemaakt van recent aan onze website  toegevoegde afbeeldingen. Omdat dit de eerste keer is brengen we nu een grote groep foto’s onder de aandacht die zijn ontleend aan diverse geschonken fotoalbums met vaak unieke foto’s.

Als in het zoekvak van Beeld- en Archiefbank-Beeldarchief op onze website VF* wordt getypt verschijnen een aantal hits. Bekijk die eens en geniet ervan. Zijn er op- en/of aanmerkingen over de afbeeldingen, maak dan gebruik van de mogelijkheid tot reageren die bij iedere afbeelding geboden wordt. Die gegevens komen dan bij de werkgroep terecht die er mee aan de slag gaat.

Namens de werkgroep fotoarchief,
Christ van Rooij en Cees Talboom